Tarotläsning

Tarotläsning är en tjänst som kan vägleda dig till personlig insikt och utveckling. Jag heter Sebastian Liljegren och finns här för att erbjuda dig en unik och personligt anpassad upplevelse. Genom mina tjänster som tarotläsare strävar jag efter att ge dig klarhet, vägledning och svar på de frågor som du funderar på.


Vad är tarotläsning?

Tarotläsning är en anrik konstform där jag som tarotläsare använder tarotkort för att ge dig insikter, vägledning och svar på livets många frågor. Genom tarotvägledning kan du få en djupare förståelse för dina personliga utmaningar, relationer, karriärutsikter och mycket mer. En tarotkonsultation är kan liknas vid en resa mot ökad självinsikt och personlig utveckling.

Varför välja mig?

Utöver att dela med mig av information i Tarotlandets tarotskola driver jag även tarotpodden Narrens Resa tillsammans med min medvärd. Jag har med andra ord ett stort intresse för tarot och är lite av en nörd när det kommer till tarotkorten och deras betydelser.

Mitt mål som din tarotläsare är att skapa en trygg och öppen atmosfär där du kan utforska de frågor som är viktiga för dig. Jag har flera års erfarenhet av tarotläsning och brinner för att hjälpa andra. Utifrån detta strävar jag efter att ge dig en tarotkonsultation som är upplysande och givande.

Hur fungerar det?

När du bokar en tarotläsning med mig får du inte bara session utan en hel upplevelse. Jag tar mig tid att förstå dina frågor och anpassar läsningen för att ge dig den mest relevanta och upplysande vägledningen. Vi kan mötas via Google Meet, Facetime eller ett helt vanligt telefonsamtal, beroende på vad som passar dig bäst.

Inom 1-2 helgfria vardagar från beställningstillfället kontaktar jag dig via mejl för att boka din läsning.

Boka din tarotläsning idag

Är du redo att utforska vad en tarotläsning kan göra för dig? Låt oss tillsammans utforska dina frågor och hitta de svar och den vägledning du söker!

OBS! Tarotläsningar är avsedda för underhållning och personlig insikt och ska inte ersätta professionell juridisk, medicinsk eller finansiell rådgivning.

Om skribenten

Sebastian Liljegren

Sebastian Liljegren är en entusiast och expert på tarot samt värd för podden “Narrens Resa”. Med flera års erfarenhet av att utforska och diskutera tarot har han etablerat sig som en auktoritet inom ämnet. Hans passion för tarot har lett fram till lanseringen av Tarotlandet, en webbshop hängiven till att tillhandahålla högkvalitativa tarotlekar och kunskap till likasinnade sökare. Du kan mejla honom på [email protected].