Tarotläsning med Sebastian

En tarotläsning med mig låter dig upptäcka kraften i vägledning med tarot. Denna tjänst finns tillgänglig var du än är, via videosamtal eller telefon.

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

 

Recensioner

ℹ️ OBS! Begränsad tillgänglighet just nu!

För tillfället har jag begränsad tillgänglighet. Prenumerera på nyhetsbrevet så blir du meddelad när jag öppnar upp bokningen igen.

Vad inkluderas i en tarotläsning?

En tarotläsning med mig låter dig upptäcka kraften i vägledning med tarot. Denna tjänst finns tillgänglig var du än är, via Google Meet, Facetime eller telefon. Välj önskad längd på sessionen och önskat format. Därefter bokar vi ett tillfälle där du kan utforska dina frågeställningar på djupet och få svar från tarotkorten.

I denna tjänst ingår:

  • Personlig tarotläsning. Du får en fullständig session av valfri längd. Tillsammans utforskar vi de områden i ditt liv som du önskar få insikter om. Det kan till exempel handla om relationer, karriär, personlig utveckling eller något annat. Mitt mål är att ge dig den klarhet och vägledning du behöver.
  • Digitalt möte via Google Meet eller Facetime. Du får bekvämligheten att möta mig som tarotläsare var du än befinner dig. Allt du behöver är en internetuppkoppling och en enhet med stöd för videosamtal via Google Meet eller Facetime. Alternativt kan vi ta läsningen via ett vanligt telefonsamtal.

Hur lång tarotläsning bör jag välja?

Så här kan du tänka när du väljer längd på din tarotläsning:

  • 15 minuter är en kort session med fokus på en specifik fråga eller ett område i livet. Det finns inte mycket tid för en djupgående analys, så din fråga bör vara avgränsad. Detta alternativ är bäst för 1-2 väldigt specifika frågor i form av en trekortsläggning eller "ja eller nej"-läggning.
  • 30 minuter är en lite längre session där vi kan utforska en fråga mer ingående. Detta alternativ är lämpligt när du vill utforska 2-3 frågor mer grundligt. Alternativt kan jag göra en mer generell läsning som täcker flera aspekter av ditt liv.
  • 45 minuter är en längre session där vi kan gå på djupet och utforska flera områden. Till exempel kan vi gå igenom olika livsområden (såsom kärlek, karriär och personlig utveckling). Detta alternativ är lämpligt för att täcka 3-4 frågor mer i detalj.
  • 60 minuter är den längsta sessionen och låter oss utforska 3-5 större frågor. Den ger även utrymme för uppföljningsfrågor och mer djupgående diskussioner kring läsningen.

Hur bokar jag?

Efter att du har beställt din tarotläsning kommer jag att kontakta dig för att bestämma en dag och tid som passar för session. Kontakt sker via mejl inom 1-2 helgfria vardagar. Värt att känna till är att jag inte alltid finns tillgänglig med kort varsel, såsom samma dag som beställningen görs. Genom att planera i förväg kan vi se till att hitta en tid som passar oss både.

Varför välja denna tjänst?

Min tarotläsning erbjuder mer än bara svar – vi stakar ut en väg mot självupptäckt och insikt. Varje session skräddarsys för att tillgodose dina specifika behov och besvara dina frågor. Som tarotläsare har jag en djup förståelse och respekt för din personliga resa.

Du kan vilja välja denna tjänst utifrån att den är:

  • Personlig och skräddarsydd. Din läsning anpassas utifrån dina unika behov och frågeställningar. På så vis får du den mest relevanta och upplysande upplevelsen.
  • Flexibel och bekväm. Du har möjlighet att delta i sessionen från vilken plats som helst vilket ger en otrolig flexibilitet och bekvämlighet.
  • Professionell. Jag har lång erfarenhet av tarot och stor passion för ämnet. Mitt mål är att ge dig en session som inte bara ger svar, utan som också främjar din personliga och andliga utveckling.

Boka din session idag

Ta det första steget mot djupare insikt och personlig klarhet. Boka din tarotläsning idag och låt oss tillsammans utforska de svar och den vägledning som tarotkorten har att erbjuda. Din resa mot självupptäckt börjar här!

Om skribenten

Sebastian Liljegren

Sebastian Liljegren är en entusiast och expert på tarot samt värd för podden “Narrens Resa”. Med flera års erfarenhet av att utforska och diskutera tarot har han etablerat sig som en auktoritet inom ämnet. Hans passion för tarot har lett fram till lanseringen av Tarotlandet, en webbshop hängiven till att tillhandahålla högkvalitativa tarotlekar och kunskap till likasinnade sökare. Du kan mejla honom på [email protected].

Recensioner

Recensera produkt