Änglakort

Änglakort är en fascinerande typ av orakelkort som erbjuder en unik andlig vägledning. Dessa kort sägs ha en koppling till änglarnas visdom. De ger dig möjlighet att utforska djupare insikter och få vägledning i ditt dagliga liv. Dessa kort uppskattas mycket för sina positiva och inspirerande budskap.


Vad är änglakort?

Det är en typ av orakelkort som specifikt fokuserar på änglalika väsen och deras budskap. Varje kort har ofta ett budskap eller en affirmation som sägs vara inspirerad av änglar. Budskapen eller affirmationerna är avsedda att förmedla kärlek, vägledning, tröst och stöd.

Välj rätt kortlek och kom igång

Dessa kort kan användas för att få vägledning och klarhet i olika livssituationer. Du drar kort för att få budskap som kan hjälpa dig i din personliga utveckling eller ditt beslutsfattande. Korten kan även användas för att finna tröst eller uppmuntran i svåra tider.

När du väljer mellan olika kortlekar med änglakort är det viktigt att du känner en personlig koppling till kortens bilder och budskap. Många uppskattar kort med vackra, inspirerande bilder som föreställer änglar och andra himmelska symboler. Botanisera gärna i utbudet för att hitta den lek som känns rätt för dig.

Att sedan börja använda leken är enkelt:

  1. Ställ en fråga eller tänk på en situation som du söker vägledning i.
  2. Blanda korten och dra ett eller flera.
  3. Reflektera över kortets budskap och hur det kan tolkas utifrån din fråga eller situation.

Frågor och svar

Vad är änglakort?

Änglakort är orakelkort som används för andlig vägledning och för att få kontakt med änglar. De erbjuder budskap och insikter för själslig utveckling.

Vad är skillnaden på orakelkort och änglakort?

Till skillnad från andra orakelkort är änglakort specifikt inriktade på änglarnas visdom och budskap. Korten är ofta lite mjukare i ton och bildspråk.

Hur gör man med änglakort?

Du kan använda dem genom att fokusera på en fråga, blanda korten och dra ett kort. Reflektera sedan över kortets budskap och hur du kan tolka det.

Hur renar man änglakort?

För att rena korten kan du använda rökelse, lägga dem i månljus, använda en kristall eller knacka lätt på kortleken. Du rensar då bort energier som stannat kvar.

Om skribenten

Sebastian Liljegren

Sebastian Liljegren är en entusiast och expert på tarot samt värd för podden “Narrens Resa”. Med flera års erfarenhet av att utforska och diskutera tarot har han etablerat sig som en auktoritet inom ämnet. Hans passion för tarot har lett fram till lanseringen av Tarotlandet, en webbshop hängiven till att tillhandahålla högkvalitativa tarotlekar och kunskap till likasinnade sökare. Du kan mejla honom på [email protected].