Tarotkort

Tarotkort ger dig tillgång till gammal visdom som har funnits i århundraden. Varje tarotlek har samma antal kort (78 st). Den innehåller fyra sviter (Lilla arkanan) och ytterligare 22 st kort som kallas Stora arkanan. De olika korten kan hjälpa dig att bättre förstå vissa aspekter av dig själv eller ditt liv.

När du ska köpa tarotkort bör du först hitta den tarotlek som tilltalar dig mest. Allra helst bör du känna att tarotleken talar till dig och att du dras till korten. Om du är nybörjare kan du titta på bilderna på tarotkorten och se vad de betyder för dig. Detta även om du inte vet vilka deras traditionella betydelser är. Om du känner en särskild koppling till en viss tarotkortlek kanske det är den rätta för dig? Och glöm inte bort att lyssna på din inre röst!


Köp tarotkort hos oss

När du bestämmer dig för att köpa tarotkort är valet av tarotlek viktigt. Men lika viktig är känslan av tillit och respekt för det verktyg du väljer. Vårt mål är att förse dig med en tarotkortlek som kan hjälpa dig i din personliga utveckling. Den är även tänkt att kunna bli en trogen följeslagare i många år framöver.

Vi förstår att du har dina egna unika behov och preferenser. Därför finns vi här för att hjälpa dig att välja en tarotlek som matchar din intuition och din estetiska smak. Du kan även lyssna på detta avsnitt av vår podd för att få hjälp att välja tarotlek:

Påbörja din resa idag

Låt inte framtiden vara ett oskrivet kort – utforska istället den och ta kontrollen över ditt öde. Vårt sortiment av tarotlekar väntar på att bli en del av din resa mot insikt och upplysning.

Du kanske är på jakt efter en särskild tarotlek eller bara nyfiken på vad tarot har att erbjuda? Oavsett vilket kan vi hjälpa dig att hitta rätt tarotkort för ditt behov. Bläddra igenom vårt utbud och klicka hem de kort som kommer att vägleda dig i livets frågor och lysa upp vägen framför dig.

Ta det första steget in i en värld av intuition, insikt och andlig upplysning. Vi finns här för att bistå dig på din färd. Välkommen att utforska tarot och köpa tarotkort hos oss!

Frågor och svar

Vad används tarotkort till?

Tarotkort används för spådom och personlig utveckling. Du kan använda en tarotlek för att få insikter och svar på livsfrågor, eller få hjälp med att fatta beslut.

Hur många tarotkort finns det?

En tarotlek innehåller vanligtvis 78 kort som delas in i två huvudkategorier: de 22 korten i Stora arkanan och de 56 korten i Lilla arkanan.

Kan man spå sig själv med tarotkort?

Ja, det är fullt möjligt att spå sig själv med tarotkort. Många använder tarot för självreflektion eller som ett sätt att utforska sina egna tankar och känslor.

Hur börjar man med tarotkort?

Börja med att köpa en tarotlek som tilltalar dig och studera de olika kortens symbolik. Lär dig sedan grunderna och öva genom att dra dagliga kort.

Om skribenten

Sebastian Liljegren

Sebastian Liljegren är en entusiast och expert på tarot samt värd för podden “Narrens Resa”. Med flera års erfarenhet av att utforska och diskutera tarot har han etablerat sig som en auktoritet inom ämnet. Hans passion för tarot har lett fram till lanseringen av Tarotlandet, en webbshop hängiven till att tillhandahålla högkvalitativa tarotlekar och kunskap till likasinnade sökare. Du kan mejla honom på [email protected].