Narrens Resa – en podd om tarot och andlighet

Tarotpodden Narrens Resa handlar om andlighet i allmänhet och tarot i synnerhet. Du som lyssnar vägleds på en resa genom alla de 78 korten. Vi börjar med Stora arkanan och går sedan vidare till Lilla arkanan och dess olika sviter. Lyssna på podden för att lära dig mer om de olika tarotkorten och allt runt omkring dessa!

I podden dyker vi djupt ner i tarotkortens fascinerande värld. Vi går igenom kortens symbolik och fångar upp olika insikter som kan leda till personlig utveckling. Med en blandning av tidlös visdom och praktiska lärdomar för det moderna livet hjälper vi dig att utforska och utveckla din andlighet.

Denna podd skiljer sig från andra tarotpoddar genom vårt fokus på att verkligen utforska varje tarotkorts betydelse och hur det kan appliceras i det vardagliga livet. Detta är inte bara en andlig resa utan även en inbjudan till självreflektion och andligt uppvaknande. Vi använder oss av våra insikter för att vägleda dig som lyssnar genom livets stora frågor. Samtidigt erbjuder vi även ett nytt perspektiv på personlig utveckling och självförbättring.

Podden är både för dig som är ny till tarot och dig som söker djupare andlig vägledning. Du är även varmt välkommen att lyssna om du bara är nyfiken på personlig utveckling. Vi välkomnar lyssnare från livets alla skeden och oavsett förkunskaper. Tillsammans utforskar vi de andliga aspekterna av livet.

Tarotpodd

Senaste avsnittet

Avsnittslista

Om skribenten

Sebastian Liljegren

Sebastian Liljegren är en entusiast och expert på tarot samt värd för podden “Narrens Resa”. Med flera års erfarenhet av att utforska och diskutera tarot har han etablerat sig som en auktoritet inom ämnet. Hans passion för tarot har lett fram till lanseringen av Tarotlandet, en webbshop hängiven till att tillhandahålla högkvalitativa tarotlekar och kunskap till likasinnade sökare. Du kan mejla honom på [email protected].