The Wild Unknown Animal Spirit Deck

The Wild Unknown Animal Spirit Deck är en orakelkortlek med djurtema. Den hjälper dig att utforska och upptäcka de djuriska arketyper som finns inom dig.

 

The Wild Unknown Animal Spirit Deck är en orakelkortlek med djurtema. Den hjälper dig att utforska och upptäcka de djuriska arketyper som finns inom dig. Denna unika kortlek är perfekt för dig som vill fördjupa din förståelse för ditt eget inre landskap och de naturliga instinkter som styr oss alla. Den har skapats av Kim Krans, en visionär konstnär och författare.

The Wild Unknown Animal Spirit Deck inspirerar till personlig utveckling

The Wild Unknown Animal Spirit Deck består av 63 detaljerade kort som vart och ett representerar djur från olika miljöer och ekosystem över hela världen. Varje kort är vackert illustrerat med en distinkt, mystisk stil som återspeglar djurens egenskaper och betydelser. Den medföljande guideboken är omfattande och ger insikter i varje djurs symboliska betydelse och hur de kan tolkas när du gör läsningar med korten.

Denna kortlek är inte bara ett verktyg som kan användas för spådom, utan den är också en inspirationskälla för personlig utveckling och självreflektion. Den hjälper dig att identifiera och anropa de djuriska energierna inom dig. Detta kan vara särskilt kraftfullt i tider av förändring och utveckling. Bilderna på korten inbjuder till reflektion och meditativa stunder, vilket gör kortleken till en värdefull del i ditt dagliga andliga utövande.

Köp den nu

Känner du dig kallad att utforska de djuriska aspekterna av din själ? Lägg till The Wild Unknown Animal Spirit Deck i din kundvagn här på Tarotlandet! Genom att klicka hem den kan du påbörja en resa mot självkännedom och djupare koppling till naturens krafter.

Om skribenten

Sebastian Liljegren

Sebastian Liljegren är en entusiast och expert på tarot samt värd för podden “Narrens Resa”. Med flera års erfarenhet av att utforska och diskutera tarot har han etablerat sig som en auktoritet inom ämnet. Hans passion för tarot har lett fram till lanseringen av Tarotlandet, en webbshop hängiven till att tillhandahålla högkvalitativa tarotlekar och kunskap till likasinnade sökare. Du kan mejla honom på [email protected].