The Empath's Oracle

Upplev den andliga skönheten hos “The Empath's Oracle”, en orakelkortlek som är särskilt framtagen för empater. Denna lek kan hjälpa dig på många olika sätt.

 

Recensioner

Upplev den andliga skönheten hos “The Empath's Oracle”, en orakelkortlek som är särskilt framtagen för empater. Denna lek kan hjälpa dig i en mängd olika situationer, bland annat när du vill stärka ditt självförtroende, bekämpa dina inre demoner eller återhämta din energi. Den är perfekt för alla etapper på din empatiska resa och hjälper dig att omfamna dina naturliga gåvor och leva ditt bästa liv.

The Empath's Oracle har skapats av empaten Raven Digitalis

The Empath's Oracle består av vackert handmålade kort, skapade med akrylfärger av den talangfulla konstnären Konstantin Bax. Korten innehåller flödande linjer, abstrakta figurer och bländande färger som bjuder på visuell inspiration och empatiska insikter. Den medföljande guideboken är skriven av den bästsäljande författaren och empaten Raven Digitalis, och den förstärker din intuition och bjuder på genomtänkta insikter om varje kort.

Guideboken inkluderar avsnitt som sammanfattar bildspråket, lyfter fram viktiga teman, presenterar kortens djupare betydelser och föreslår åtgärder som du kan vidta. Boken är utformad för att hjälpa dig att skapa en ritual för andligt utövande och leva ett liv fyllt av styrka och insikt. Varje kort är noggrant utformat för att vara en värdefull följeslagare på din andliga resa, och de hjälper dig att hantera livets utmaningar med större klarhet och förståelse.

Köp den nu

Ta steget mot ökad andlig insikt med The Empath's Oracle. Köp den idag och förbered dig på ett liv fyllt av empati och styrka!

Om skribenten

Sebastian Liljegren

Sebastian Liljegren är en entusiast och expert på tarot samt värd för podden “Narrens Resa”. Med flera års erfarenhet av att utforska och diskutera tarot har han etablerat sig som en auktoritet inom ämnet. Hans passion för tarot har lett fram till lanseringen av Tarotlandet, en webbshop hängiven till att tillhandahålla högkvalitativa tarotlekar och kunskap till likasinnade sökare. Du kan mejla honom på [email protected].

Recensioner

Recensera produkt