Änglarnas orakel

Änglarnas orakel är en orakelkortlek som låter dig utforska den andliga vägledningen från änglarna. Den är en bro mellan dig och de himmelska vägledarna so

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

 

Änglarnas orakel är en orakelkortlek som låter dig utforska den andliga vägledningen från änglarna. Den är en bro mellan dig och de himmelska vägledarna som är gjord för att ge tröst, inspiration och svar på dina livsfrågor. Med dess hjälp kan du öppna upp för nya perspektiv och ta emot stöd från änglarna i din vardag.

Änglarnas orakel tröstar, inspirerar och ger svar på dina frågor

Änglarnas orakel består av 44 vackert illustrerade kort. Alla korten är skapade för att framkalla känslan av direkt kommunikation med änglarna. De är rikligt utsmyckade med symboliska och inspirerande bilder som är utformade för att väcka din intuition samt främja personlig reflektion och självkännedom. Varje kort bär på ett unikt budskap som kan användas som en daglig affirmation eller som en del av ett djupare andligt utövande.

Denna kortlek inkluderar också en omfattande guidebok som ger detaljerade beskrivningar av betydelserna hos korten samt instruktioner för hur du kan använda dem för att få de bästa möjliga svaren. Guideboken är en ovärderlig resurs för både nybörjare och erfarna användare av orakelkort.

Änglarnas orakel är mer än bara en kortlek, det är ett redskap för andlig och personlig utveckling. Korten är skapade för att fungera som en katalysator för självinsikt och personliga förändringar. Detta gör dem utmärkta att använda för daglig meditation och personliga ritualer.

Köp den nu

Är du redo att komma i kontakt med änglarnas visdom och finna klarhet i ditt liv? Köp Änglarnas orakel och börja resan mot djupare insikter och andlig vägledning idag. Ta del av de himmelska budskapen som väntar på dig!

Om skribenten

Sebastian Liljegren

Sebastian Liljegren är en entusiast och expert på tarot samt värd för podden “Narrens Resa”. Med flera års erfarenhet av att utforska och diskutera tarot har han etablerat sig som en auktoritet inom ämnet. Hans passion för tarot har lett fram till lanseringen av Tarotlandet, en webbshop hängiven till att tillhandahålla högkvalitativa tarotlekar och kunskap till likasinnade sökare. Du kan mejla honom på [email protected].