Helig Magi

Helig Magi är en kortlek med orakelkort av Camilla Elfving. Använd dessa 40 vackert designade kort och den detaljerade guideboken för andlig kontakt.

 

Helig Magi är en kortlek med 40 vackert formgivna orakelkort som är skapade av författaren och mediet Camilla Elfving.  Använd denna lek som ett redskap för att upptäcka dig själv och för andlig vägledning.

Om denna lek

Denna produkt består av en lek med 40 färgstarka orakelkort, en guidebok och en elegant förvaringsask. De olika korten är 87 * 125 mm i storlek, vilket är perfekt för både nya och mer erfarna användare. Varje kort har silverfoliserade kanter (se den tredje bilden i galleriet ovan). Korten är även vackert illustrerade med symboler och färger som speglar essensen hos Helig Magi. Såväl korten som guideboken är på svenska.

De 40 korten i denna lek är uppdelade i fem sviter:

  • Magiska egenskaper
  • Magiska processer
  • Magiska mirakler
  • Magiska verktyg
  • Magiska insikter.

Varje svit är utformad för att lära ut och ge vägledning kring olika aspekter av andlighet och intuition. Använd dem för personlig utveckling, för att utveckla din inre styrka eller för att hjälpa andra på deras spirituella resa.

I den medföljande guideboken finner du detaljerade beskrivningar av varje kort och dess betydelse. Den är en utmärkt resurs som du kan använda för att utveckla din egen intuitiva tolkning samt för att fördjupa din förståelse för kortens budskap.

Så kan du använda leken Helig Magi

Denna lek är perfekt för alla som är intresserade av andlig utveckling. Du kommer ha stor nytta och glädje av den oavsett om du är nybörjare eller en erfaren utövare. Den är även ett utmärkt redskap för den som ägnar sig åt meditation, mindfulness och personlig reflektion.

Om skaparen

Camilla Elfving är en författare och ett respekterat spiritualistiskt medium. Hon har även grundat Elfving Institute och är medproducent till den populära Mediumpodden. Hon har en gedigen erfarenhet av andlighet, och med dessa kort kan du ta del av den och få en berikande upplevelse.

Om skribenten

Sebastian Liljegren

Sebastian Liljegren är en entusiast och expert på tarot samt värd för podden “Narrens Resa”. Med flera års erfarenhet av att utforska och diskutera tarot har han etablerat sig som en auktoritet inom ämnet. Hans passion för tarot har lett fram till lanseringen av Tarotlandet, en webbshop hängiven till att tillhandahålla högkvalitativa tarotlekar och kunskap till likasinnade sökare. Du kan mejla honom på [email protected].