Queen of the Moon Oracle

Queen of the Moon Oracle är en orakelkortlek som inte liknar någon annan. Den är skapad för att låta dig djupdyka i månens faser och deras påverkan på dig.

 

Queen of the Moon Oracle är en orakelkortlek som inte liknar någon annan. Den är skapad för att låta dig djupdyka i månens olika faser och deras unika påverkan på din vardag. Kortleken är perfekt för dig som söker personliga insikter och förståelse genom den gamla visdomen om månens cykler.

Queen of the Moon Oracle försätter dig i kontakt med månens energier

Queen of the Moon Oracle har 44 kort med snygga illustrationer. Varje kort är ett konstverk i sig som skildrar månens dynamiska faser från nymåne till fullmåne. I förpackningen finns också en omfattande guidebok som detaljerat beskriver varje korts betydelse och förklarar hur du kan använda det i dina läsningar. Korten är utformade för att vara estetiskt tilltalande men också vara en kraftfull källa till personlig utveckling och självkännedom.

I många årtusenden har vi människor knutit an till månens mystiska kraft och årstidernas energier. För våra förfäder var det månen, årstiderna, cyklerna av ljus och mörker, värme och kyla, fertilitet och vila som stod i centrum för den tidigaste vördnaden och det heliga hedrandet. Detta illustreras på ett vackert sätt i denna orakelkortlek. Den ger dig som är en modern sökare möjlighet att komma i kontakt med dessa, de mest ursprungliga energierna av alla.

Stilen på bilderna i orakelkortleken Queen of the Moon Oracle är inspirerade av klassisk och modern konst. De har också en gnutta av mysticism och framhäver månens storslagenhet. Det gör dem till perfekta redskap för meditation, reflektion och beslutsfattande. Använd dessa kort för att stärka din intuition, öka din självkännedom och förstå de subtila energierna som formar ditt liv.

Köp den nu

Gör Queen of the Moon Oracle till en del av din andliga resa. Utöka din samling med denna enastående orakelkortlek idag och upplev hur den ökar din förståelse för månens kraft och ditt inre jag. Beställ den nu och se fram emot att kunna börja använda den inom kort

Om skribenten

Sebastian Liljegren

Sebastian Liljegren är en entusiast och expert på tarot samt värd för podden “Narrens Resa”. Med flera års erfarenhet av att utforska och diskutera tarot har han etablerat sig som en auktoritet inom ämnet. Hans passion för tarot har lett fram till lanseringen av Tarotlandet, en webbshop hängiven till att tillhandahålla högkvalitativa tarotlekar och kunskap till likasinnade sökare. Du kan mejla honom på [email protected].