The Starseed Oracle

The Starseed Oracle är en unik och inspirerande orakelkortlek som öppnar dörrar till självkännedom och inre visdom. Få insikter om ditt syfte på jorden.

 

The Starseed Oracle är en unik och inspirerande orakelkortlek som öppnar dörrar till självkännedom och inre visdom. Den är skapad för andliga sökare och dem som vill ge sig ut på en kosmisk resa. Denna kortlek har kort med vackra bilder som även erbjuder djupa insikter i vår existens och vårt syfte på jorden. Den är perfekt för både nybörjare och dig som är erfaren med att göra läsningar med orakelkort.

The Starseed Oracle bjuder på en kraftfull visuell upplevelse

The Starseed Oracle öppnar en port till de högre dimensionerna av medvetande och själslig vägledning. Den har skapats av Rebecca Campbell och Danielle Noel och innehåller 53 vackert illustrerade kort. Alla korten är gjorda för att kunna spegla själen och vägleda dig i din andliga utveckling. Inuti förpackningen finns också en utförlig guidebok som detaljerat beskriver varje korts betydelse och hur denna orakelkortlek kan användas. Använd denna kortlek för personlig utveckling och för att få insikter om dig själv.

Bilderna på korten är inspirerade av galaktiska energier och stjärnornas uråldriga vägledning. De skapar en kraftfull visuell upplevelse som kan beröra dig på djupet. De djärva färgerna och symboliska illustrationerna stimulerar din intuition och gör varje läsning till en unik upplevelse.

Använd förpackningen som ett slags altare

Själva förpackningen bidrar till upplevelsen då den har utformats på ett ytterst medvetet sätt. Den är mer än bara en förvaringsbox för korten – när du avlägsnar locket uppenbaras en triangel. Triangeln är en gammal mystisk form som har många olika betydelser, bland annat symboliserar den kopplingen mellan det obegränsade universumet och den jordnära upplevelsen här på jorden.

Lådan är tänkt att användas interaktivt i samband med läsningar. Placera bara locket upp och ner och lägg de valda korten i den v-formade vaggan. Lådans triangulära bas, med kortleken inuti den, kan då användas som ett snyggt altare.

Köp den nu

Är du redo att utforska universums mysterier och nå djupa självinsikter? Lägg då The Starseed Oracle i din kundvagn nu och se fram emot en unik andlig upplevelse!

Om skribenten

Sebastian Liljegren

Sebastian Liljegren är en entusiast och expert på tarot samt värd för podden “Narrens Resa”. Med flera års erfarenhet av att utforska och diskutera tarot har han etablerat sig som en auktoritet inom ämnet. Hans passion för tarot har lett fram till lanseringen av Tarotlandet, en webbshop hängiven till att tillhandahålla högkvalitativa tarotlekar och kunskap till likasinnade sökare. Du kan mejla honom på [email protected].