Work Your Light Oracle Cards

Work Your Light Oracle Cards är en fascinerande kortlek för dig som vill utforska din andlighet och få klarhet i syftet med ditt liv. Läs mer här!

 

Work Your Light Oracle Cards är en fascinerande kortlek för dig som vill utforska din andlighet och få klarhet i syftet med ditt liv. Denna orakelkortlek har skapats för att hjälpa dig att jobba med ditt inre ljus och din intuition. Därför är den perfekt för meditation, självkännedom och personlig utveckling.

Den har skapats av Rebecca Campbell, en författare, konstnär och mystiker som föddes i Australien men numera bor i Glastonbury, England. Hon har även skapat orakelkortlekar som The Starseed Oracle, The Rose Oracle och The Healing Waters Oracle. Work Your Light Oracle var den allra första orakelkortleken hon skapade. Den är utformad för att hjälpa dig att komma i kontakt med din inre visdom och använda ditt ljus för att lysa upp världen med din själs unika närvaro.

Work Your Lights Oracle Cards vägleder dig på din resa mot inre upplysning

Work Your Lights Oracle Cards består av 44 kort som är vackert utformade. Alla korten har sina egna unika illustrationer och budskap. Dessa kort är skapade för att inspirera och vägleda dig på en resa mot inre upplysning och självkännedom. Med kortleken följer också en omfattande guidebok som ger djupgående förklaringar av kortens betydelse samt förslag på hur de kan användas för att utforska personliga och andliga frågor.

Bilderna på korten har mjuka färger och symboliska motiv som ger en känsla av frid och klarhet. Denna kortlek är särskilt omtyckt för dess förmåga att hjälpa dig komma i kontakt med din inre visdom. Detta gör den till ett värdefullt redskap om du vill utforska din andlighet med större självförtroende och självförståelse.

Köp den nu

Är du redo att utforska din andliga sida på ett djupare sätt och upptäcka ditt ljus? Lägg till Work Your Light Oracle Cards i kundvagnen idag och påbörja din resa mot andlig upplysning!

Om skribenten

Sebastian Liljegren

Sebastian Liljegren är en entusiast och expert på tarot samt värd för podden “Narrens Resa”. Med flera års erfarenhet av att utforska och diskutera tarot har han etablerat sig som en auktoritet inom ämnet. Hans passion för tarot har lett fram till lanseringen av Tarotlandet, en webbshop hängiven till att tillhandahålla högkvalitativa tarotlekar och kunskap till likasinnade sökare. Du kan mejla honom på [email protected].