The Rose Oracle

The Rose Oracle är en orakelkortlek som förenar naturens underverk med djupa insikter om din personliga resa. Utforska rosens fysiska och mystiska visdom.

 

The Rose Oracle är en orakelkortlek som förenar naturens underverk med djupa insikter om din personliga resa. Den har skapats av den andliga duon Rebecca Campbell och Katie-Louise, som även har gett oss The Healing Waters Oracle. Upptäck skönheten och visdomen i denna kortlek som erbjuder en unik möjlighet att fördjupa din förståelse för både ditt yttre och inre landskap.

The Rose Oracle bygger på rosens fysiska och mystiska lärdomar

The Rose Oracle består av 44 vackert designade kort. Varje kort har en rik illustration med symboler och bilder på rosor, och bilderna symboliserar olika aspekter av våra liv och själar. Dessa kort är redskap för självkännedom, meditation och andlig vägledning. I den medföljande guideboken får du tydliga instruktioner om hur korten kan användas samt beskrivningar av varje korts djupare betydelse.

Kortens bilder har en härlig mix av moderna och traditionella detaljer, vilket gör dem tilltalande för både erfarna användare och nybörjare. Varje illustration på korten i denna orakelkortlek är noggrant framtagen för att framkalla känslor och tankar som leder till personlig insikt och utveckling. Genom att använda korten varje dag kan du utforska olika dimensioner av ditt liv samt finna vägledning och tröst i rosens fysiska och mystiska visdom.

Köp den nu

Berika ditt andliga utövande och skapa en djupare koppling till naturen i allmänhet och rosorna i synnerhet med The Rose Oracle. Lägg till denna kortlek i din kundvagn nu och dra nytta av denna unika källa till inspiration och helande.

  • Antal orakelkort: 44 st (engelsk text)
  • Guidebok ingår: ja, 168 sidor (engelsk text)
  • Skapare: Rebecca Campbell
  • Illustratör: Katie Louise
  • Kortens mått: cirka 9 x 13 cm

Om skribenten

Sebastian Liljegren

Sebastian Liljegren är en entusiast och expert på tarot samt värd för podden “Narrens Resa”. Med flera års erfarenhet av att utforska och diskutera tarot har han etablerat sig som en auktoritet inom ämnet. Hans passion för tarot har lett fram till lanseringen av Tarotlandet, en webbshop hängiven till att tillhandahålla högkvalitativa tarotlekar och kunskap till likasinnade sökare. Du kan mejla honom på [email protected].