The Healing Waters Oracle

The Healing Waters Oracle är en orakelkortlek som bygger på vattnets heliga visdom. De vackra illustrationerna på korten är framkallar kraftfulla känslor.

 

The Healing Waters Oracle är en orakelkortlek som bygger på vattnets heliga visdom. Den har skapats av Rebecca Campbell, en känd författare, poet och mystiker, samt den andliga konstnären Katie-Louise. Tillsammans har denna duo även skapat The Rose Oracle.

De 44 kraftfulla korten är formgivna för att hjälpa dig att förstå och utforska djupare känslomässiga strömmar och vägar i livet. Allt detta med hjälp av en enkel och lättbegriplig symbolik. Denna kortlek är perfekt för både nybörjare och dig som är mer erfaren av att göra läsningar med orakelkort.

The Healing Waters Oracle framkallar känslor och ger tankeställare

The Healing Waters Oracle ger en fascinerande inblick i den personliga utvecklingen och världen av helande. Alla de vackert illustrerade korten representerar olika aspekter av vårt inre och yttre liv. Temat för kortleken är vatten, ett element som symboliserar känslor, intuition och livets föränderliga flöden.

Illustrationerna på korten är skapade för att framkalla känslor och ge dig tankeställare. De har mjuka, flödande linjer och lugnande färgpaletter som speglar vattnets helande egenskaper. Korten är försedda med inspirerande budskap som ger klarhet och stöd i personliga och andliga frågor. Dessutom medföljer en detaljerad guidebok som ger en djupgående förklaring av varje korts betydelse.

Kortleken The Healing Waters Oracle kan användas till dagliga reflektioner, meditation eller som ett verktyg för personlig vägledning. Den intuitiva designen gör den lättillgänglig för alla, oavsett tidigare erfarenhet av orakelkort. Kortens teman och budskap är universella, vilket gör dem relevanta och tilltalande för vem som helst.

Köp den nu

Utöka din samling av kortlekar med Healing Waters Oracle idag. Släpp lös din inneboende förmåga att läka med dessa enastående vackra orakelkort. Låt vattnets helande visdom ge dig utrymme i livet för att reflektera och fylla på ditt sinne, din kropp och din själ med helande energi!

Om skribenten

Sebastian Liljegren

Sebastian Liljegren är en entusiast och expert på tarot samt värd för podden “Narrens Resa”. Med flera års erfarenhet av att utforska och diskutera tarot har han etablerat sig som en auktoritet inom ämnet. Hans passion för tarot har lett fram till lanseringen av Tarotlandet, en webbshop hängiven till att tillhandahålla högkvalitativa tarotlekar och kunskap till likasinnade sökare. Du kan mejla honom på [email protected].