Tarotkort på svenska

I denna kategori hittar du ett noga utvalt urval av tarotlekar med tarotkort på svenska. Många personer i vårt avlånga land föredrar att använda dessa framför engelskspråkiga kortlekar. Därför har vi gjort det enkelt för dig genom att samla dem på en och samma sida. Nedan kan du botanisera i vårt utbud av svenskspråkiga tarotlekar.


Hur skiljer sig dessa tarotlekar åt från andra?

Tarotlekar med tarotkort på svenska skiljer sig åt från andra på flera sätt:

  • Kortens namn. Varje tarotkort har ett specifikt namn som representerar kortets betydelse och symbolik. När korten är på svenska är dessa namn översatta från engelska. Till exempel heter “The Fool” istället “Narren”.
  • Guideboken. De flesta produkter på denna sida är tarotkort med guidebok på svenska. Många tarotlekar har nämligen en medföljande liten bok eller broschyr. I den hittar du information om hur man använder korten och vad de betyder. Du kan även finna tips på olika typer av tarotläggningar. Om en tarotlek innehåller tarotkort på svenska kommer även guideboken att vara översatt.

Varför välja tarotkort på svenska?

Det finns flera skäl att välja tarotkort på svenska framför engelskspråkiga tarotlekar. Till exempel kan du känna att du får en mer omedelbar och djupare koppling till korten när de är namngivna på ditt modersmål. Du kan då snabbare förstå kortens betydelser och symboler, vilket gör att du bättre kan tolka dem.

Här på sidan samlar vi hela vårt sortiment av svenskspråkiga tarotlekar och tarotkort med guidebok på svenska. Det inkluderar såväl klassiska som mer moderna svenskspråkiga tarotlekar. Vi har valt ut de olika tarotlekarna med stor omsorg och utifrån vissa kriterier. Detta för att säkerställa att de både är visuellt tilltalande och kan berika ditt utövande av tarot.

Fördelarna med att handla hos oss

  • Svenskspråkig kundservice. Vår kundservice är svenskspråkig och står redo att besvara dina frågor.
  • Snabb leverans. När du har valt ut den perfekta tarotleken vill du börja använda den så snabbt som möjligt. Därför erbjuder vi snabb och trygg leverans.
  • Noggrant utvalda tarotlekar. Varje tarotlek i vårt sortiment är noga utvald för sin kvalitet och autenticitet. Du kan dessutom känna dig trygg med att alla tarotlekar på just denna sida innehåller tarotkort på svenska.

Om skribenten

Sebastian Liljegren

Sebastian Liljegren är en entusiast och expert på tarot samt värd för podden “Narrens Resa”. Med flera års erfarenhet av att utforska och diskutera tarot har han etablerat sig som en auktoritet inom ämnet. Hans passion för tarot har lett fram till lanseringen av Tarotlandet, en webbshop hängiven till att tillhandahålla högkvalitativa tarotlekar och kunskap till likasinnade sökare. Du kan mejla honom på [email protected].