Weiser Tarot (på svenska)

Weiser Tarot är en modern hyllning till Rider-Waite och har färgrik konst av Colman Smith. Denna lek är djupgående, mystisk och full av symbolik.

 

Weiser Tarot är en nyutgåva av den ikoniska och inflytelserika tarotleken Rider-Waite, som ursprungligen publicerades 1909. Denna uppdaterade version är en hyllning till konstnären Pamela Colman Smith. Hennes originalkonst har här fått en ny, omarbetad färgsättning. Därmed har korten givits ett fräscht och levande utseende.

Om denna tarotlek

Man kan säga att Weiser Tarot är en tarotlek som kombinerar det traditionella med det moderna. I denna utgåva har man valt de färgtoner som Pamela Colman Smith var känd för att föredra. Detta ger korten en ny känsla av djup och intensitet. Utöver de klassiska detaljerna innehåller korten nu även referenser till kabbala och astrologi. Därmed tillförs ytterligare en dimension av mening och magi.

Varje kort i Weiser Tarot är noggrant utformat med hebreiska bokstäver och astrologiska symboler. Därmed är kopplingen till kabbala och astrologi stark. De mjuka och drömlika färgerna bidrar till en atmosfär av mysterium och intuition. Detta gör denna tarotlek till ett utmärkt val för dig som önskar utforska livets dolda aspekter och upptäcka din inre visdom.

Weiser Tarot på svenska

Denna version av Weiser Tarot är på svenska och innehåller 78 kort i fullfärg. Dessutom medföljer ett instruktionshäfte på 60 sidor. Korten har storleken 70 x 121 mm.

Om skribenten

Sebastian Liljegren

Sebastian Liljegren är en entusiast och expert på tarot samt värd för podden “Narrens Resa”. Med flera års erfarenhet av att utforska och diskutera tarot har han etablerat sig som en auktoritet inom ämnet. Hans passion för tarot har lett fram till lanseringen av Tarotlandet, en webbshop hängiven till att tillhandahålla högkvalitativa tarotlekar och kunskap till likasinnade sökare. Du kan mejla honom på [email protected].