The Wild Unknown Tarot Deck

The Wild Unknown Tarot Deck låter dig utforska de mystiska djupen av din egen intuition. Denna fina tarotlek med djur förstärker din koppling till naturen.

 

The Wild Unknown Tarot Deck låter dig utforska de mystiska djupen av din egen intuition. Denna ikoniska tarotlek har skapats av konstnären Kim Krans. Den kännetecknas av de handritade illustrationerna där djur och natur används som symboler för tarotlekens universella berättelser. Detta är en perfekt kortlek för både erfarna tarotläsare och nybörjare som är intresserade av tarot. Du kan använda den som ett redskap för personlig insikt och andlig upplysning.

The Wild Unknown Tarot Deck förstärker din koppling till naturen

The Wild Unknown Tarot Deck består av 78 kort med magiska illustrationer som ger en unik tolkning av den traditionella struktur som tarotlekar förknippas med. Alla kort är noggrant ritade med djurmotiv som ersätter de mänskliga personer som traditionellt sett ses på bilderna i bland annat Rider-Waite Tarot. Detta gör att du som läsare får en djupare koppling till naturen.

Bilderna på korten i The Wild Unknown Tarot Deck är inte bara vackra utan också fullmatade med symbolik. Djuren och de övriga detaljerna på korten är som speglar för själen, vilket gör alla dina tarotläsningar till en kraftfull personlig upplevelse. Använd denna lek för dagliga läsningar, meditation och som en portal till ditt undermedvetna.

Leken innehåller 22 kort i Stora arkanan och 56 kort i Lilla arkanan, så du får en bred palett att använda dig av när du tolkar korten och reflekterar över deras budskap. Denna tarotlek levereras med en detaljerad guidebok som förklarar varje korts betydelse och ger tips på hur du kan göra läsningar. Guiden är gjord för att vara enkel att ta till sig av både nybörjare och mer avancerade läsare. Detta gör det enkelt att omedelbart börja arbeta med korten.

Köp den nu

Är du redo att utforska okända delar av ditt inre landskap? Klicka hem The Wild Unknown Tarot Deck idag och börja din resa mot självkännedom!

Om skribenten

Sebastian Liljegren

Sebastian Liljegren är en entusiast och expert på tarot samt värd för podden “Narrens Resa”. Med flera års erfarenhet av att utforska och diskutera tarot har han etablerat sig som en auktoritet inom ämnet. Hans passion för tarot har lett fram till lanseringen av Tarotlandet, en webbshop hängiven till att tillhandahålla högkvalitativa tarotlekar och kunskap till likasinnade sökare. Du kan mejla honom på [email protected].