Tarot: Kort & Guide

Tarot: Kort & Guide är en unik tarotlek som framhäver djärvheten och skönheten i tatueringens ädla konst. Denna lek är perfekt för nybörjare!

 

Tarot: Kort & Guide är en unik tarotlek som framhäver djärvheten och skönheten i tatueringens ädla konst. Denna lek är perfekt för nybörjare eller erfarna tarotläsare som vill få en stimulerande visuell upplevelse samtidigt som de utforskar sina inre landskap. Den kan  ge dig fascinerande insikter om vad som väntar framöver och ett nytt perspektiv på viktiga teman och möjligheter att hålla utkik efter.

Tarotleken har skapats av Diana McMahon-Collis och illustrerats av Oliver Munden. Kortleken är förpackad i en stor och lyxig låda, och dessa tarotkort är en perfekt present till dig själv eller en andlig person i din närhet.

Tarot: Kort & Guide hyllar tatueringskonsten

Tarot: Kort & Guide består av 78 vackert designade kort med illustrationer som är inspirerade av klassiska tatueringar. Denna tarotlek innehåller alla de 22 korten i Stora arkanan samt de 56 korten i Lilla arkanan. Varje kort pryds av en rik illustration med symboler och bilder som speglar det traditionella tatueringstemat och väver in den djupa symboliken hos tarot.

Varje kort i denna lek uppmanar dig att reflektera, oavsett om du använder korten i dina dagliga meditationer eller för mer omfattande tarotläsning. Med kortleken får du också en utförlig guidebok där alla kortens betydelser förklaras, och den vägleder dig även i hur man tolkar och använder korten för personlig utveckling.

Stilen på korten är inte bara estetiskt tilltalande utan den är även fylld med djupa symboliska betydelser. Detta gör varje tarotläsning till mer än bara en visuell upplevelse – det blir en meningsfull och intuitiv session för dig själv eller ihop med någon annan. Oavsett om du är en konstnär, en andlig sökare eller bara nyfiken på tarot är denna tarotlek intressant. Den ger dig en lättillgänglig och spännande väg in i världen av tarot.

Köp den nu

Ta steget in i världen av tarot och tatueringskonst med Tarot: Kort & Guide. Lägg denna unika tarotlek i kundvagnen nu och se fram emot en resa mot djupare självkännedom och andlig upplysning!

Om skribenten

Sebastian Liljegren

Sebastian Liljegren är en entusiast och expert på tarot samt värd för podden “Narrens Resa”. Med flera års erfarenhet av att utforska och diskutera tarot har han etablerat sig som en auktoritet inom ämnet. Hans passion för tarot har lett fram till lanseringen av Tarotlandet, en webbshop hängiven till att tillhandahålla högkvalitativa tarotlekar och kunskap till likasinnade sökare. Du kan mejla honom på [email protected].