Jolanda den Tredje Tarot

Stig in i en värld av mystik och magi med Jolanda den Tredje Tarot. Denna unika tarotlek är en portal till det ockulta, som framhävs genom dess livfulla och sym

 

Stig in i en värld av mystik och magi med Jolanda den Tredje Tarot. Denna unika tarotlek är en portal till det ockulta, som framhävs genom dess livfulla och symboliska illustrationer. Den är gjord för att förmedla djupa esoteriska sanningar och är ett perfekt redskap för både meditation och tarotläsningar. Den passar dig oavsett om du är nybörjare eller har erfarenhet av tarot.

Jolanda den Tredje Tarot är djupt förankrad i häxkonsten

Jolanda den Tredje Tarot är en komplett tarotlek som består av 78 detaljerade kort, inklusive 22 kort i Stora arkanan och 56 i Lilla arkanan. Alla korten har rika illustrationer med en stark färgpalett och ikoniska bilder. Detta gör att korten är djupt förankrade i häxkonstens traditioner såväl som i tarot. Denna lek har fått en stark personlig prägel av sina skapare, Rosie Björkman och Hans Arnold. Varje bild i leken bär på en unik berättelse och symbolik.

Denna tarotlek har även en omfattande guidebok som följer med i förpackningen. Den förklarar alla kortens betydelser och hjälper dig att förstå hur du kan använda den i dina tarotläsningar. Med hjälp av den kan du enkelt komma igång och göra leken till en del av din dagliga rutin samt djupdyka i kortens betydelse.

Jolanda den Tredje Tarot är mer än bara en kortlek, det är också en inbjudan till att upptäcka dig själv och utforska ditt undermedvetna. Den fokuserar på magiska och häxrelaterade teman, så den är perfekt för dig som vill fördjupa din förståelse för dessa såväl som för den kraftfulla symboliken hos tarot.

Köp den nu

Vill du påbörja en resa fylld av insikt och magi? Vänta inte på att få utforska det okända – lägg till Jolanda den Tredje Tarot i din kundvagn idag

Om skribenten

Sebastian Liljegren

Sebastian Liljegren är en entusiast och expert på tarot samt värd för podden “Narrens Resa”. Med flera års erfarenhet av att utforska och diskutera tarot har han etablerat sig som en auktoritet inom ämnet. Hans passion för tarot har lett fram till lanseringen av Tarotlandet, en webbshop hängiven till att tillhandahålla högkvalitativa tarotlekar och kunskap till likasinnade sökare. Du kan mejla honom på [email protected].