Cosmic Tarot (på svenska)

Cosmic Tarot på svenska är en symbolik tarotlek för vägledning och personlig utveckling. Beställ den nu från Tarotlandet.

 

Cosmic Tarot är en spännande och symbolrik tarotlek som ger en unik inblick i kosmos och dess mysterier. Denna lek är perfekt för dig som söker en djupare förståelse för dig själv och universum. Den lämpar sig för både nybörjare och erfarna tarotläsare.

Om denna tarotlek

Cosmic Tarot skapades ursprungligen av den välkände konstnären Norbert Lösche. Den är känd för sina rika, detaljerade illustrationer och sin esoteriska symbolik. Varje kort i denna tarotlek bestående av 78 tarotkort är ett litet konstverk. Dessutom öppnar de olika korten dörrar till en högre medvetenhet och självförståelse. Leken är unik i sitt slag då den fokuserar på astrologiska, numerologiska och kabbalistiska element. Detta gör den till en värdefull skattkista av mystisk visdom.

Design och symbolik

Cosmic Tarot är en kosmisk tarotlek som utmärker sig med sin dynamiska och färgstarka konst. De olika korten är fyllda med kosmiska symboler och astrologiska tecken som talar direkt till din intuition. Illustrationerna på korten sträcker sig från klassiska tarotmotiv till moderna kosmiska tolkningar. Därmed väcker de nyfikenhet och inbjuder till reflektion.

Så kan du använda tarotleken Cosmic Tarot

Denna tarotlek lämpar sig väl för meditation, självreflektion och tarotläggningar. Dess unika kombination av traditionella och kosmiska symboler ger en rik och mångfacetterad tolkning av varje kort. Cosmic Tarot kan användas för att söka svar på livets stora frågor, utforska dolda aspekter av ditt medvetande eller som en guide för andlig utveckling.

Cosmic Tarot på svenska

Detta är den svenskspråkiga varianten av denna tarotlek. De olika korten har därmed namn som är översatta till svenska. Till exempel heter “High Priestess” i denna lek “Översteprästinnan”.

Om du fascineras av astrologi, mysticism och självupptäckt bör du lägga till denna tarotlek i din verktygslåda. Den är också ett utmärkt hjälpmedel för professionella tarotläsare som vill lägga till ytterligare en dimension i sina läsningar.

Om skribenten

Sebastian Liljegren

Sebastian Liljegren är en entusiast och expert på tarot samt värd för podden “Narrens Resa”. Med flera års erfarenhet av att utforska och diskutera tarot har han etablerat sig som en auktoritet inom ämnet. Hans passion för tarot har lett fram till lanseringen av Tarotlandet, en webbshop hängiven till att tillhandahålla högkvalitativa tarotlekar och kunskap till likasinnade sökare. Du kan mejla honom på [email protected].