Animal Totem Tarot

Upptäck djurens kraft och visdom med “Animal Totem Tarot” av Leeza Robertson. Denna unika tarotlek kombinerar ett djurtema med tarotkortlekens tradition.

 

Recensioner

Upptäck djurens kraft och visdom med “Animal Totem Tarot” av Leeza Robertson. Denna unika tarotlek kombinerar ett djurtema med tarotkortlekens traditionella visdom. Detta gör denna lek till ett ovärderligt verktyg för personlig utveckling och andlig insikt. Den är perfekt för både nybörjare och erfarna tarotläsare, och den ger dig en djupare förståelse för djurens symbolik och deras inverkan på ditt liv.

Animal Totem tarot fångar essensen hos djurens kraft och visdom

Animal Totem Tarot har likt andra tarotkortlekar 78 kort med vackra illustrationer. Alla korten pryds av ett djur som representerar olika arketyper och energier inom tarot. Leeza Robertson har samarbetat med den begåvade konstnären Eugene Smith för att skapa en visuellt tilltalande och intuitiv kortlek. Varje kort fångar essensen hos respektive djurs kraft och visdom, vilket gör det möjligt att utforska djupare andliga och personliga insikter med leken.

Den medföljande guideboken hjälper dig att tolka de olika korten. Den förklarar djurens betydelse och hur deras energi kan användas för att få vägledning i olika livssituationer. Genom att läsa guideboken får du också praktiska råd om hur du kan göra tarotläsningar med leken. Den gör det därmed enklare att ta till sig kortleken och att använda den i vardagen.

Illustrationerna på korten är detaljerade och fulla av liv, så de gör upplevelsen engagerande och inspirerande. Du kan använda Animal Totem Tarot för dagliga läsningar, djupgående meditation eller för att få specifik vägledning. Oavsett hur du använder tarortkortleken är den ett kraftfullt redskap för att utforska ditt inre jag och din andliga resa.

Köp den nu

Kliv in i djurens magiska värld med Animal Totem Tarot av Leeza Robertson. Köp denna tarotkortlek nu och ta ett steg närmare andlig förståelse och djupare insikter!

Om skribenten

Sebastian Liljegren

Sebastian Liljegren är en entusiast och expert på tarot samt värd för podden “Narrens Resa”. Med flera års erfarenhet av att utforska och diskutera tarot har han etablerat sig som en auktoritet inom ämnet. Hans passion för tarot har lett fram till lanseringen av Tarotlandet, en webbshop hängiven till att tillhandahålla högkvalitativa tarotlekar och kunskap till likasinnade sökare. Du kan mejla honom på [email protected].

Recensioner

Recensera produkt